de beste koopjes | snelle levering | gratis verzending vanaf €75,-

Winkelmand

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen bij Mr Koopjes. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankier kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

U plaatst een bestelling in onze winkel. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Creditcard

Wij accepteren Mastercard en Visa. U selecteert (betaalwijze) creditcard, vervolgens komt u in de beveiligde omgeving van onze payment provider Mollie alwaar u uw kaartnummer, de vervaldatum, de CVC-code (laatste 3 cijfers op de achterkant), de naam van de kaarthouder en uw email adres dient in te vullen en soms ook uw pincode. Na het versturen van de ingevulde informatie is uw bestelling betaald. Uw gegevens worden versleuteld via de SSL-methode.

Bancontant

Betaal met Bancontact/Mister Cash (voor Belgische klanten).

Geslaagde betalingen zijn direct zichtbaar in onze administratie waardoor orders op werkdagen meteen in behandeling worden genomen.

Klarna achteraf betalen

Als je kiest voor Klarna ontvang je altijd eerst je bestelling thuis en heb je daarna 14 dagen de tijd om te betalen. Voor deze betaalmethode brengen wij €0,99 transactiekosten in rekening. Deze kosten komen bij een retour niet te vervallen.

Klarna voert voor Mr.Koopjes het volledige achteraf betaalproces uit wanneer je via achteraf betalen je bestelling wil voldoen. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Je kunt bij vragen altijd contact met Klarna opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de Klarna website.

Loading...