de beste koopjes | snelle levering | gratis verzending vanaf €75,-

Winkelmand

Verzenden & retourneren

Mr. Koopjes streeft ernaar om je pakket binnen 2 werkdagen af te leveren. Je kunt je bestelling thuis laten bezorgen of op een alternatief afleveradres, bijvoorbeeld op je werk. Mr. Koopjes verzendt je bestelling met PostNL. Ben je niet thuis als de bezorger bij je aan de deur staat? Dan zal de bezorger proberen om het pakket bij de buren af te leveren. Als dit is gelukt dan schrijft de bezorger dit op een kaartje en stopt deze in je brievenbus. Als het de bezorger niet lukt om dit bij de buren af te geven dan vind je ook een kaartje in de brievenbus. Met daarop de instructies voor het inplannen van een nieuwe afleverdatum.

Hoe wordt mijn bestelling verstuurd?

Uw bestelling wordt verstuurd met  PostNL Mr. Koopjes is echter niet verantwoordelijk voor eventuele vertraging die optreedt bij de bezorging door de bezorgdienst. Wij streven altijd naar 24 uur levering. Het kan voorkomen dat de sorteercentrum vertraging oploopt. De kans is dan groot dat uw pakket volgende dag wordt aangeboden. Tevens volgt u gemakkelijk uw pakket door middel van Track and Trace.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn € 5,95 je bestelling wordt gratis bezorgd vanaf € 75,-. Dit geldt hetzelfde voor bestellingen naar België en Duitsland.

Wie betaalt de verzendkosten in geval van een retourzending?

Als u een bestelling wilt retourneren, komen de verzendkosten voor uw rekening.
Indien het gaat om beschadigde producten zullen wij de retour kosten voor rekening nemen.

Hoe snel krijg ik mijn geld terug na retourneren?

Normaliter zorgt Mr. Koopjes ervoor dat het volledig aankoopbedrag binnen enkele werkdagen word bijgeschreven op uw rekening. Wij hebben hiervoor uiterlijk 14 dagen de tijd voor.

Algemeen

Controleer bij aankomst of de producten niet beschadigd zijn. Defecten moeten uiterlijk 48 uur na aankomst aan ons gemeld worden per e-mail.

Retourzendingen

Wenst u een product te retourneren? Geen probleem, wel moet het product onbeschadigd zijn en in de originele verpakking. Dan kunt u dit ons mededelen door een mail te sturen naar: info@mrkoopjes.nl
U ontvangt van ons een retournummer met verzendinformatie om de retour correct te afhandelen.

Retourzendingen zijn altijd op kosten van de klant en geschieden ten alle tijden op uw verantwoording. Wij zijn niet verantwoordelijk als een door u retour gezonden product kwijtraakt bij de post.

Klachten

Wij proberen altijd een zo goed mogelijke service te verlenen, onze website up-to-date te houden en artikelen met de beste kwaliteit te leveren. Helaas kan het voorkomen dat je niet tevreden bent. Wij adviseren u daarom om allereerst contact met ons op te nemen via info@mrkoopjes.nl

Loading...